Bild
Nästa artikel
Dethleffs Generation Scandinava 655 RE

Dethleffs Generation Scandinava 655 RE

2020

Häng med in i en vagn som är byggd med Sverige i åtanke. En lyxvåning för två är målsättningen. Lyckas Dethleffs med sin Generation Scandinavia?

Dethleffs har ett stort utbud av husvagnar och satsningen i Sverige fortsätter. Förra året lanserades serierna Generation och Generation Scandinavia, de senare designade och planerade med den skandinaviska marknaden i sikte. En lustig detalj är att det tänket uppges gå hem även på andra ställen som Tyskland. 

Till i år utökas åretrunt-vagnarna Generation Scandinavia med två fullbreda vagnar. 595 RK är en enaxlad barnkammarvagn med en fransk säng med våningssäng bredvid längst bak i vagnen och en rund sittgrupp fram. 655 RE är en tvåaxlad bjässe på två ton som uppges vara skräddarsydd för det kompromisslösa paret. Två enkelsängar, den ena hela 215 cm lång, stort kök och en öppen planlösning är receptet.

Kika på bilderna i bildspelet och bedöm själv om de lyckats!
 

Läs mer om:

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.