Bild
Nästa artikel
Dometic hjälper äldre med matleveranser

Dometic hjälper äldre med matleveranser

NYHETER

Helsingfors införde redan I mars strikta karantänsregler vilket skapade problem för äldre som fick svårt att handla mat och mediciner. Som en hjälp startades Helsinki Helpline service där Dometics nya kylbox CFX3 spelar en vital roll.

Kylboxen hjälper de volontärer som handlar mat till de äldre att transportera kylda och frysta livsmedel på ett säkert sätt. För att få tillgång till hjälpen krävs att den hjälpbehövande är 70 år eller äldre. 

Hjälpen har utlovats så länge som corona-krisen består och har visat sig fylla ett stort behov. Under första veckan ringde volontärerna upp 10 000 invånare över 70 år och fick 700 önskemål om hjälp.

Dometic har spelat en aktiv roll för att möjliggöra hjälpen och har ställt sin nya kylbox CFX3 till volontärernas förfogande så att kylkedjan inte bryts och varorna kan levereras till de behövande.


 
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.