Bild
Nästa artikel
Dubbla dörrar på Flow Camper Frieda Luftig

Dubbla dörrar på Flow Camper Frieda Luftig

NYHETER

Med dubbla skjutdörrar lockar den på Volkswagen T6 baserade Flow Camper till en luftigare campingupplevelse och vilket namn skulle kunna passa bättre än Luftig?

Med ytterligare en skjutdörr, alltså skjutdörrar på såväl den vänstra som den högra sidan, vill Flow Camper skapa den ultimata utomhuskänslan och en mer spatiös upplevelse för husbilister. Dessutom erbjuder Frieda Luftig förutom det öppningsbara bakpartiet ett "öppet" tak, ett uppfällbart tak för att hysa sängen där sidorna inte behöver vara täckta. Resultatet blir en ovanligt öppen husbil när det är varmt och man vill ha utsikt åt alla håll.

Den tyska tillverkaren Vanufaktur har haft framgångar med sina modeller som nyligen fick nya namn, Frieda, Fritz och den Mercedes Vito-baserad modellen Stern (stjärnan). Modellerna har funnits tidigare men det nya är att Frieda fått ytterligare en skjutdörr men den extra dörren är extra utrustning. För att inredningsmässigt möjliggöra den nya lösningen har köksmodellen designats om.

Det går att montera markiser på båda sidorna, köket går att flytta ut och det finns även en utomhusdusch. 

Modellen, som byggs av husbilstillverkaren Vanufaktur och även finns med fyrhjulsdrift, presenterades i början på maj och ska nu ut på turné i Tyskland.

Här hittar du FlowCampers hemsida men det finns ingen svensk återförsäljare. I Tyskland kostar grundversionen 40 400 euro och för den extra dörren får man lägga till 8 000 euro.
Taggar: Nyheter
Dubbla dörrar på Flow Camper Frieda Luftig

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.