Bild
Nästa artikel
En camping-legend har gått ur tiden

En camping-legend har gått ur tiden

NYHETER

På morgonen den 1 maj avled Pierluigi Alinari. Italienaren ägnade hela sitt liv till att utveckla turistsektorn och stod bakom kända varumärken som Caravan International, McLouis, Mobilvetta, Elnagh, Joint, Dream och slutligen PLA / Giottiline.

Den 85-årige Pierluigi Alinari som gick i pension så sent som för bara två år sedan avled den 1 maj. Han beskrivs av de som arbetat tillsammans med honom som en profil som lämnar ett stort tomrum efter sig.

Även om hans namn inte är känt för en bredare publik i Sverige var han en branschprofil med otaliga professionella, politiska och sociala aktiviteter, en viktig person i hemtrakten Val d'Elsa men genom sin roll som företagsledare även i övriga Italien och i Europa.

Hans minne kommer alltid att vara knutet till de kända varumärken han från 1980 och framåt var med och skapade. Känner du inte till Pierluigi Alinaris namn känner du garanterat till några av fabrikaten Caravan International, McLouis, Mobilvetta, Elnagh, Joint, Dream och PLA / Giottiline, som är frukten av hans idéer och hans passion för utomhusturism. Camping var hans liv och för den passionen och engagemang levde han sitt liv.

Företaget, de anställda och många andra hyllar nu hans minne och framför sina kondoleanser till hans familj och övriga nära och kära.

På hemsidan för PLA avslutas informationen med orden:

Hej Pierluigi, resan slutar aldrig ...


Här hittar du PLA:s information (italienska)
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.