Bild
Nästa artikel
En dold slideout
En dold slideout

En dold slideout

NYHETER

Reimo har en egen lösning för plåtisar som de tagit fram med tillverkaren LCI. Resultatet är gaska fräckt!

Reimo är specialister på att bygga om små fordon och de är ochså en stor leverantör av tillbehör. Lippert Components (LCI) utvecklar bland annat teknologi för fritidsfordon och har sammarbetar med flera tillverkare av husbilar och slideout-lösningar har de gjort tidigare. Nu presenteras en ny lösning för plåtisar. Systemet kallas Van Slide, en mekanism baserad på Lipperts In-Wall® Slide-Out system. Tanken med systemet är som alltid med slide out att bredda eller som i det här fallet att förlänga karossen för att möjliggöra en förlängning av bädden bakåt. Det nya är att lösningen är intern.

Lipperts slide-out system används redan av Adria, Tabbert och Equi-Trek. Den här nya systemet presenterades på årets Caravan Salon i en Mercedes Sprinter, Reimo, där bäddlängden för dubbelbädden påstås vara rekordlång för en "van" med sina 190 centimeter. En prototyp av systemet visades även för publik i Birmingham förra året.

- LCI:s expansion på den Europeiska marknaden fortsätter, säger Lorenzo Manni som är LCI:s internationella försäljningschef. Med Reimo fick vi tillfälle att utveckla ett speciellt system för en kompakt husbil, en karosstyp som blivit alltmer populär i Europa. Att expandera de inre utrymmena i en kompakt husbil öppnar nya möjligheter för alla de köpare som gillar smidiga och kompakta husbilar, lägger tiden med begränsade och trånga utrymmen bakom oss. Reimo prototypen presenterades för att kunna få feedback från återförrsäljarna vilken blev mycket positiv. Vi kommer att fortsätta att utveckla Reimos variant under de kommande månaderna för att förbereda den för 2017 års marknad.

LCI producerar nästan 1 000 system per dag för USA-marknaden och de har 45 tillverknings- och distributionsanläggningar runt om i USA.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.