Bild
Nästa artikel
Europas största husvagn till salu

Europas största husvagn till salu

NYHETER

För dig som söker det extravaganta har du just missat chansen. Den nyligen sålda vagnen är en Polar Glacier 2008 och det begärda priset var 715 000 kronor. Kolla in bilderna från annonsen!

Den 15 meter långa och 2,5 meter breda treaxlade vagnen har plats för sex personer, väger 4 000 kilo och utlovas vara Europas största husvagn.

Utrustningen är, som sig bör, ganska omfattande. Det finns förstås AC, elektrisk golvvärme, riktig toalett, en rejält tilltagen dusch och förstås en bastu. I köket finns gasolugn, diskmaskin och du behöver inte bli utan is till drinken eftersom den kombinerade kyl och frysen har en ismaskin.

När du slår dig ner på kvällen njuter du under markisen eller så slår du dig ner i salongen och lyssnar på musik från surround-systemet. Självklart med den isade drinken i näven. Vem har sagt att inte campinglivet är bekvämt?

Glömde vi skriva att vagnen har aluminiumfälgar? Sex stycken närmare bestämt.

UPPDATERING: Visserligen ligger annonsen ute just nu, vilket har lurat flera medier, men det visade sig att husvagnen inte var till salu längre, faktiskt är annonsen ganska gammal. Enligt uppgift beror det på att den norska annonssajten har bristande rutiner om hur annonser tas bort. Så det är bara att vänta på att den nuvarande ägaren byter upp sig till något nyare eller kanske något större.

Kolla in bilderna i bildspelet!

Här hittar du annonsen om den finns kvar när du läser det här.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.