Bild
Nästa artikel

EXTRA: Bröllopsresa med husvagn

Nyheter

Nu är det officiellt att Daniel och Victoria åker på bröllopsresa med husvagn. Exakt var resan kommer att gå är hemligt men källor som Husbil&Husvagn varit i kontakt med talar om resmål i Sverige.


(Tyvärr är denna artikel bara ett aprilskämt :)

Daniel och Victorias resa kommer att väcka positiv uppmärksamhet för hela landet och säkert också för campingbranschen i sin helhet. Fler och fler upptäcker tjusningen med mobilt boende och kanske är det detta man vill ta vara på.

- Den här typen av resa är mer exotisk för bröllopsparet än en flygresa till någon avlägsen destination, som faktiskt hör till deras vardag. Det är också ett steg mot en mer folklig framtoning som bröllopsparet vill framhålla. Dessutom är det en möjlighet att marknadsföra Sverige för utländska besökare och media, berättar Husbil & Husvagns källa som än så länge valt att vara anonym.

Resan kommer att starta direkt efter att bröllopsfestligheterna i huvudstaden är över. Hur långvarig campingresan blir är okänt. Inte heller är det bestämt vilken husvagn som ska användas utan här väntar man på lämpliga förslag från branschen.

Varför väljer man husvagn i stället för en riktigt exklusiv husbil?
- Parets Labradortik, Lirpa, har anlag för åksjuka och därför vill man låta hunden åka i en bil som den vant sig vid, säger vår källa.

Vi följer reseplanerna med stort intresse så återkom till husbilhusvagn.se ifall du vill hålla dig uppdaterad.
Taggar: Nyheter
EXTRA: Bröllopsresa med husvagn

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.