Bild
Nästa artikel

Filipstad inviger ställplatser

NYHETER

På torsdag är det dags för invigning av Filipstads nya ställplats vid Kyrkviken. Och det blir inte bara möjligt att börja använda dem, de ställer till med fest!

Utöver invigningen av ställplatsen är mer på gång under torsdagskvällen. Staden firar sina husbilsgäster med kvällsöppet i alla butiker och författaren Martina Haag talar på biblioteket.

Men huvudnumret för oss som kan tänkas utnyttja de sex platserna vid Kyrkviken blir invigningsceremonin av de nya ställplatserna då representanter för både kommunledningen och centrumföreningen deltar för att hälsa sina nya turister välkomna. Denna ceremoni hålls klockan 18:00 i närheten av småbåtshamnen och Filipstads kyrka.

Utöver dessa sex platser förbereds ytterligare fyra platser på Coop-parkeringen.

Avgiften är 140:- exlusive el och 170:- med el. Betalningen sker på plats. Trots att invigningscermonin är den 27 oktober ska platserna ha full service från den 1 november.

Inte alla kommuner firar på detta sätt, men kanske något för andra kommuner att ta efter! Inte minst Tjörn om vi får tillåta oss vara lite bitska.

GPS till kyrkan: N59°42'40", E14°10'19"

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.