Bild
Nästa artikel
First Camp inför sökning för lägsta pris

First Camp inför sökning för lägsta pris

NYHETER

Som första större campingaktör i världen lanserar First Camp en ny onlinefunktion för att göra det lättare att hitta låga priser. Funktionen för att hitta datum och på vilka destinationer de lägsta priserna finns är tillgänglig för 36 av First Camps destinationer i Sverige.

First Camp har de senaste åren investerat stort i att skapa en smidig bokning online och funktionerna på sajten har löpande byggts ut de senaste åren. På firstcamp.se kan besökarna få inspiration och boka sitt campingboende på företagets 44 destinationer i Sverige och Danmark. Nu är det alltså premiär för en lågpriskalender där campinggästerna kan se var och när de lägsta priserna finns för både höstens resor och hela 2021. 

– Vi vill förenkla för våra gäster att snabbt få en överblick var de bästa priserna finns och var det finns lediga platser eller stugor. Under juli är det ofta fullt på många campingar, men med vårt stora utbud kan man se var närmaste camping finns med lediga platser, och man kan välja den destination och boende som passar den egna plånboken. Hos oss finns något för alla, säger Ingela Lundkvist, Kommersiell chef på First Camp.

Fler och fler campare bokar sin vistelse online och lågpriskalendrar finns sedan tidigare i andra resebranscher. Och nu lanserar alltså First Camp detta även inom camping. 


– Tack vare att vi är en stor kedja har vi resurser till att hela tiden förbättra vår hemsida för att göra campinglivet ännu bättre och enklare för våra gäster. Fler och fler campare bokar sitt boende online och vill kunna hitta de bästa priserna och erbjudandena. Vi har satsat hårt de senaste åren på att rekrytera flera medarbetare med spetskompetens i digitala områden och lågpriskalendern är ett av många exempel på vad det ger, säger First Camps VD Johan Söör.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.