Nästa artikel
First Camp lanserar ny bokningsportal
Nyheter

First Camp lanserar ny bokningsportal

Publicerad 20 maj 2013 (uppdaterad 20 maj 2013)
Campingkedjan First Camp lanserar en helt ny bokningsportal som ska göra det enklare för gästerna att boka plats.

 

Campingkedjan First Camp lanserar en helt ny bokningsportal på http://www.firstcamp.se. Gästerna erbjuds möjligheter att boka enskilda tomter och stugor via både karta och lista.

Gästvänliga bokningar online är en viktig del i campingbranschens utveckling och First Camp har ett långsiktigt mål att 70 procent av bokningarna ska ske online.

- Andelen webbokningar fyrdubblades direkt i och med lanseringen. Det visar att vi är på rätt väg säger Magnus Wetterö, VD på First Camp.

En stor andel av gästerna på campingarna kommer från övriga Europa. Nästa steg blir därför att erbjuda samma portal på både Norska, tyska och engelska. 

- På många av våra campingar sker mer än varannan natt med en gäst som har en annan nationalitet än svensk. Därför är det naturligt för oss att marknadsföra oss på flera språk i flera länder, säger Magnus Wetterö.

Firstcamp.se har över 2000 besökare varje dag och används som en naturlig del i semesterplaneringen för hundratusentals campare. Alla besökare har nu helt nya möjligheter att skräddarsy sin campingsemester genom ett nyskapande gränssnitt och tydliga bokningsfunktioner.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.