Nästa artikel
First Camp lanserar uthyrning av husbil på camping
NYHETER

First Camp lanserar uthyrning av husbil på camping

Publicerad 17 april 2019 (uppdaterad 17 april 2019)
I år lanserar First Camp Sveriges första husbilsuthyrning där bilen hämtas på en camping. First Camp ser initiativet som ett sätt att tillgängliggöra husbilslivet för fler.

I år lanserar First Camp tillsammans med Varbergs Husbilar landets första husbilsuthyrning på camping. Konceptet kallas Rent A Camper där det inledningsvis kommer att erbjudas husbilar på First Camps destinationer i Malmö och Varberg, för vidare färd ut i semestersverige. Det finns husbilar i olika storlekar och modeller för att passa till drömsemestern oavsett om det gäller ett par, en stor barnfamilj eller kompisgänget som vill hyra husbil.

– Allt fler vill semestra hållbart, gärna på hemmaplan. Vi på First Camp utforskar ständigt nya sätt att utveckla campingbranschen, och samtidigt göra camping ännu mer tillgängligt, för ännu fler, Säger Unni Åström, VD, First Camp. Camping är naturnära, hållbart och okomplicerat, och nu gör vi det ännu enklare!

Husbilarna står redo på campingen när gästerna anländer, fullt utrustade med allt som behövs som köksutrustning och sängkläder, utemöbler och gasolflaska. Dessutom är alla husbilar utrustade med solpanel. Tack vare satsningen på husbilsuthyrning, hoppas First Camp locka ännu fler till de svenska campingarna.

– Vi tar husbilen närmare kunderna. För många är det vare sig praktiskt eller ekonomiskt möjligt att äga en husbil, men drömmen om en husbilssemester finns ändå. Vi hoppas att årets satsning blir den succé vi förväntar oss, och att vi då kan expandera konceptet och erbjuda uthyrning på alla First Camps destinationer de kommande åren, säger initiativtagaren Charles Fjellsöy, VD, Varbergs Husbilar och Rent A Camper.

Bokningsförfrågan görs till servicechef.karradal@firstcamp.se. Husbilarna går att hyra från och med 2 juni 2019. Bokningen öppnar 26 april. Bilarna finns på First Camp Sibbarp-Malmö samt First Camp Kärradal-Varberg.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.