Bild
Nästa artikel
First Camp satsar stort på underhållning

First Camp satsar stort på underhållning

NYHETER

Sol och sommar på en camping ska förstås kombineras med ljuva minnen och en stämning som är alltid på topp. Därför erbjuder First Camp underhållning alla kvällar på tolv av sina anläggningar.

I sommar bjuds de som bor på First Camp på härlig underhållning varje kväll måndag-lördag under högsäsongen! Underhållningen finns på alla deras svenska campingar mellan vecka 27-32, Oknö och Lakolk Strand undantaget.

Gästerna utlovas en varierande meny beroende på kväll men det blir show, allsång, quiz, grymma artister och massor av glädje, skratt och bra musik. Nog kan sådant komma att sätta guldkant på din sommarkväll? Inte så förvånande men ändå noterbart menar de att de delar allas vår kärlek till den underbara naturen och att de uppskattar den gemenskap som finns mellan oss som campar.

First Camp finns på totalt femton destinationer, men danska Lakolk Strand på Rømø ingår inte i deras underhållningskoncept. Med 5.500 campingtomter lockas till fler än en miljon gästnätter varje år. Eftersom de ingår i campingalliansen med Regenbogen och Topcamp erbjuder kedjan totalt 29 destinationer i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland.

Måndag
20:00-22:00 Quiz med livesång

Tisdag
20:00-22:00 Allsångskväll

Onsdag
20:00-23:00 Show! Svenska hits

Torsdag
20:00-22:00 Quiz med livesång

Fredag & lördag
20:00-23:00 Show – De bästa låtarna från då och nu. Pop, rock, schlager och dansband – det finns något för alla!

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.