Bild
Nästa artikel
First Camp utökar med Öland

First Camp utökar med Öland

NYHETER

First Camp fortsätter att växa och övertar Löttorps camping på Öland vid årsskiftet. Detta blir First Camps första destination på Öland.

First Camp har växt kraftigt de senaste åren och har i nuläget 43 campingdestinationer varav 38 i Sverige. Trots att kedjan har destinationer över hela landet har Öland varit en vit fläck på First Camp-kartan även om Öland är Sveriges fjärde största campingregion sett till antal gästnätter. Vanligtvis har Öland en högre andel inhemska gäster jämfört med många andra regioner och just i dessa tider med corona har det visat sig vara en fördel när resandet över gränserna avtar.

När nu First Camp övertar Löttorps camping vid årsskiftet blir det kedjans 44:e destination.

– Väldigt spännande att även Ölands-camparna nu kan ta del av fördelarna som kommer med First Camp, till exempel intjäning av bonuspoäng med återbäring på upp till 10 procent och vår smidiga bokningssajt firstcamp.se med bland annat lågpriskalender och Flex-produkten som ger våra gäster full flexibilitet. Vår hemsida är Skandinaviens största bokningssajt för camping med över tre miljoner besökare årligen och tack vare det kan även nya gästgrupper hitta till Löttorps camping, skriver First Camps VD Johan Söör i ett pressmeddelande.

Löttorps camping ligger på nordöstra Öland, mitt i ett campingkluster med ett tiotal campingar. Området är känt för att ofta hamna i toppen av ligan med flest antal soltimmar i Sverige och för sina fina sandstränder.

– Löttorps camping har ett väldigt bra läge, med bara ett par hundra meter till den fina sandstranden och vi ser många möjligheter till att fortsätta utveckla campingen. Öland är en prioriterad marknad för oss och vi har ambitionen att på sikt överta fler campingar på Öland, säger Ola Bååth, First Camps investeringschef.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.