Bild
Nästa artikel
Folkmusikfestival i Stockholm

Folkmusikfestival i Stockholm

Nyheter

Stockholm har nu fått en egen folkmusikfestival. I år arrangeras för första gången Stockholm Folk Festival. Missa inte festivalen vid Hesselby Slott i Stockholm.

Den 10-11 augusti i år arrangeras för första gången Stockholm Folk Festival. I samarbete med Parkteatern, Stockholms Stadsteater och Hässelby-Vällingby Stadsförvaltning presenterar Hesselby Slott musikfestivalen. Det blir två dagar med visor, folkrock och traditionella toner från hela världen. Det har inte tidigare funnits något liknande festivalalternativ i Stockholm och arrangörerna tror att det är något som Stockholmsborna saknat. I miljön av ett romantiskt slott från 1650-talet med dess gröna park äger festivalen rum. På samma plats där Bellman en gång vistades och musicerade. Framträdanden sker på sex olika scener, både inomhus och utomhus.  Förutom musiken så finns det barn – och familjeprogram. Till exempel låt- och dansworkshop.

Du kan välja att bo på slottet i något av de designade musiker- och artistrummen. Eller bo på camping intill festivalområdet. Det är en camping som är öppen enbart för dig med festivalbiljett och där finns vattentoaletter och duschar. Det finns också parkeringar som man kan stå dygnsvis på för en billig peng.

All information om festivalen, boende och parkering finns på: www.hesselbyslottstockholmfolkfestival.se

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.