Bild
Nästa artikel

Ford Ranger med dragkraft utöver det vanliga

NYHETER

Hur visar en biltillverkare att deras bil är en stark dragbil? Kanske lägger de ut en video på YouTube som Ford gjorde med sin Ranger och nog visar den en dragförmåga utöver det vanliga! Kolla in videon!

När en bil är starkare än sina konkurrenter, eller man i varje fall vill ge sken av det, så gör man en spektakulär video och lägger ut den på YouTube. Ford visade hur stark nya Ranger är genom att hänga på några husvagnar. Ganska många närmare bestämt!

Den nya Europaversionen av Ford Ranger har fått ett nytt utseende samt en ny EcoBlue dieselmotor på två liter med 213 hästkrafter och 500 Nm. De femton husvagnarna bildade en 100 meter lång karavan, kanske inte helt lätt att köra om. 

Ford säger att Ranger kan dra över ett ton utan problem och rentav klarar av upp till 3,5 ton. Men, om man inte har något emot att det går långsamt och det finns en avstängd testbana, går det alltså att dra betydligt mer, 20 ton i det här fallet. 

Kolla in den spektakulära uppvisningen!
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.