Bild
Nästa artikel
Frankia 840 FD -2018

Frankia 840 FD -2018

NYHETER

Vi kollar på Frankia inför säsongen 2018. Missa inte bilderna!

Frankias populäraste serie i Sverige är den Fiatbaserade F-line. Den minsta modellen i serien heter I 640 SD och är en söt 646 cm lång helintegrerad bil utan fast säng. Modellen är ovanlig i Sverige men den är en bästsäljare i Storbritannien. I Sverige är de större modellerna populärast. Vi kikar in i en 840 FD. En fullvuxen husbil som är 839 cm lång och har en stor fransk säng och ett badrum på tvären längst bak i bilen
 
Frankia omarbetade sina bilar rejält till 2017 så det har inte skett några drastiska förändringar till 2018. I just 840-bilarna har det dock hänt lite i köksregionen. Diskhon har växt lite och har nu rektangulär form samt vitare ton. Dessutom har det stora apotekarskåpet delats upp i olika segment varav det ena är skräddarsytt för en kaffebryggare. Är du nyfiken på Frankia kan vi rekommendera tidningen Husbil & Husvagn nummer 7 2017 som finns i butik nu. Där testar vi en Frankia 840 TD, som har låga långbäddar, riktigt grundligt.

Missa inte bildspelet!
Taggar: Nyheter, Frankia

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.