Nästa artikel
Fritidsvagnen breddar sortimentet
NYHETER

Fritidsvagnen breddar sortimentet

Publicerad 9 februari 2015 (uppdaterad 10 februari 2015)
Fritidsvagnen breddar sortimentet med en större husvagn med namnet 500. Därutöver har det skett ytterligare en utvidgning av sortimentet i andra kategorier samt en uppsortering i kategorier.
Fritidsvagnen från Mora är för många synonym med den lilla 750 kilosvagnen som kan fås med skidor. Nu är det dags för den lille att få en storebror, en familjevagn med namnet 500.

Fritidsvagnen 500 är framtagen för familjen som är i behov av en större vagn än Fritidsvagnen tidigare kunnat erbjuda och den nya modellen är avsedd för fyra vuxna personer både vad gäller sov- och sittplatser. Den är enligt Fritidsvagnen fortfarande lätt att dra och har ett lågt luftmotstånd med en kilformad design.

Vagnen är utrustad med bland annat Truma S3004 luftvärme som går både på gasol och 230 volt, varmvatten, dusch, kassettoalett, elektrisk golvvärme, pelarbord från Fawo, säkerhetskoppling, aluminiumfälgar, tonade rutor och LED belysning invändigt.

Karossen är i byggd av glasfibersandwich i både tak, väggar och golv. Detta gör att den får helt släta ytor som är lätta att hålla rena och glasfibern är även tålig mot skador som stenskott vilket är extra viktigt under vagnen där plasten inte på tar åt sig fukt.

Fritidsvagnen lämnar två års fabriksgaranti och fem års täthetsgaranti. Som övriga vagnar från Fritidsvagnen är också denna vagn utrustad med ett års Assistansgaranti och servas via Mekonomen.

Modellprogrammet delas fortsättningsvis in i tre distinkta grupper, Active, Family och Pro. Gruppen Active innehåller de tidigare lanserade små husvagnarna N, NT och NTL. Även hästtransporterna finns i den kategorin medan family endast innehåller den nya vagnen. I Pro finns vagnarna för försäljning och transport.

Fritidsvagnens hemsida hittar du här.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.