Bild
Nästa artikel
Gasol dygnet runt med automater från AGA

Gasol dygnet runt med automater från AGA

NYHETER

AGA lanserar gasolautomater på den svenska marknaden. Där är det möjligt att köpa en ny gasolflaska eller byta ut sin befintliga dygnet runt veckans alla dagar runt om i landet.

Först ut på den svenska marknaden är Maria Park och Ramlösa i Helsingborg och därefter kommer gasolautomater att installeras på fler platser runt om i Sverige.

– Tanken med gasolautomaterna är att underlätta för de kunder som kan ha ett behov av gasen under alla tider på dygnet – exempelvis grillare och husvagnscampare, säger Niklas Månsson, Head of Sales Channels på AGA Gas AB i norra Europa. Gasolautomaterna har varit mycket uppskattade i Norge där konceptet lanserades under förra året och det är därför glädjande att vi nu tar gasolautomaterna även till den svenska marknaden. 

Automaterna, som har självbetjäning, är snabba och enkla att använda och kunden behöver bara följa fem enkla steg för att få en ny gasolflaska i sin hand skriver AGA i sitt pressmeddelande.

De flasktyper som kommer att vara tillgängliga för köp och byte är kompositflaskor av typen 5 kg (PC5) och 10 kg (PC10). Det går även att byta stålflaskor av typ P6 och P11 mot de lättare kompositflaskorna.

Här kan du läsa mer om hur gasolautomaterna fungerar samt var de ligger. 

Fakta om AGAs gasolautomater

 

  • Öppna 24 timmar om dygnet - varje dag.
  • Självbetjäning.
  • Enkla och snabba att använda med informations- och pekskärm.
  • Säker kreditkortsbetalning – kvitto får man på mejl.
  • AGA-gasol fylls på i en anläggning med vikt- och läckagekontroll.
  • Samtliga gasolflaskor i automaterna är granskade och kontrollerade av AGA för att säkerställa säkerheten för kunderna. 
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.