Nästa artikel
Camper King görs inte på löpande band
NYHETER

Camper King görs inte på löpande band

Publicerad 26 januari 2016 (uppdaterad 27 januari 2016)
Det finns ett närmast obegränsat utbud av husbilar men Camper King tycker inte att det räcker, de bygger sina bilar efter sina köpares önskemål.
Fem år har gått sedan Per Emanuel började sin verksamhet i England men för två år sedan tog han steget att börja tillverka sina husbilar i Karlshamn. Vi pratar om Camper Kings specialbyggen oftast baserade på Volkswagen T5!

Här är prefabricerade lösningar tabu, istället är det kundens önskemål som råder oavsett om det gäller placeringar av olika komponenter eller färger. De har till och med skapat ett verktyg på sin webbsida där var och en kan bygga ihop sin kundspecifika bil. Enligt dem själva ska företaget vara de enda som bygger kundspecifikt på detta sätt.

Per Emanuel började sin yrkesbana som flygingenjör och helikopterpilot vilket gör att noggrannhet ligger honom i blodet. Nu sysselsätter bolaget fyra personer men några planer på att utvidga finns inte.

- Det känns alldeles lagom med verksamheten i den här nivån, säger Per Emanuel till oss när vi pratar med honom i telefon. Våra orderböcker är fyllda och vi trivs med att kunna glädjas med kunderna när de ser att deras drömmar blir verklighet.

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.