Bild
Nästa artikel
Helgtips: Juldagar på Skansen

Helgtips: Juldagar på Skansen

Nyheter

Nu är det inte många dagar kvar till julafton. På julafton är det fritt inträde på Skansen mellan Kl.10-14.

 

Nu sänker sig julfriden över Skansen från söndag 23 december till juldagen den 25 december. På julafton är det öppet med fritt inträde kl 10 - 14, och på juldagen är det julotta i Seglora kyrka kl 7, och julkaffe på Restauration Gubbhyllan från kl 8.

Julaftonsöppet 24 december
På julafton råder frid på Skansen. Det är julbön i Seglora kyrka kl 13.  Djurvårdarena matar lappugga kl 12.30 och gråsälarna kl 13.  Restauration Gubbhyllan har öppet och serverar bland annat värmande nyponsoppa. Julaftonsöppet med fritt inträde kl 10 – 14.

Julotta i Seglora kyrka 25 december
Julottan i Seglora kyrka har en lång tradition. Vägen till kyrkan från entrén är upplyst av över 300 marschaller och i kyrkan hålls julotta kl 7 - 7.45.
Julottekaffe serveras på Restauration Gubbhyllan från kl 8,

Lill-Skansen 
På nya Lill-Skansen kan barn ha roligt och träffa små djur hela julen utom på julafton.Då firar de med Lilla Kott. Hälsa på i Lill-Skansen vardagar 10 – 15 och helger 10 – 16.

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.