Bild
Nästa artikel
Herngrens husbil får TV4-premiär i höst

Herngrens husbil får TV4-premiär i höst

NYHETER

Felix Herngren och Moa Herngren blir programledare i höstens TV4-satsning "Herngrens husbil" där de möter kända syskonpar samtidigt som de åker runt i Sverige i en husbil. 

Inspelningen som började under försommaren kommer enligt planerna att pågå till och med augusti och de sex timslånga avsnitten görs av Produktionsbolaget FLX avslöjar Expressen.

”Herngrens husbil” ska framför allt handla om syskonrelationer ur olika synvinklar där programledarna kör runt i en husbil. Bland tv-programmets gäster finns Sanna Kallur och Jenny Kallur samt Plura Jonsson och hans lillebror Carla Jonsson.  

- Vi kan bekräfta att inspelning pågår och att premiär är planerad till hösten 2018. Bland de syskonpar som Felix och Moa kommer träffa finns Susanna och Jenny Kallur samt Plura och Carla Jonsson. Mer detaljer ber vi att få återkomma om längre fram, skriver en fåordig Joel Bendrik till Expressen kring det nya formatet.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.