Bild
Nästa artikel
H&H kollar in begagnat del 2

H&H kollar in begagnat del 2

Nyheter

Andra på tur i vår serie med begagnatkoll är Karin Inghe, 2-barnsmamma och sugen på campinglivet. Hon söker en rullande trerummare där hon och hennes två söner får plats och hittar en vagn av märket Wilk.

 

Jaha, då ska jag bli husvagnsspekulant då. Har aldrig haft funderingar på det och – med några få undantag vid besök på mässor – aldrig varit inne i en husvagn tidigare. 
Efter att ha lyckats öppna dörren och hitta låset för att kunna dela dörren, kliver jag in. Jag förvånas över hur fantastiskt praktiskt allt är ordnat – all förvaring, luckor och lås. Och titta – ett lock över diskbänken och spisen – så fiffigt.
Planeringen i den här husvagnen är ju suverän med tanke på att jag har två killar som älskar att spela spel och kort och här har dom ju möjlighet till en helt egen avdelning – med våningssäng och egen sittgrupp. Tv:n (en plattis så klart) vinklar man lätt in genom deras dörr – som dessutom är en skjutdörr. Bra att man kan stänga den om de vill vara ifred eller när de somnat på kvällen.
I mitten – hur smart är inte det – finns en till sittgrupp för middagar och kvällssoft utan barn (vinklar bara tv:n lite inåt). När det är dags att sova då kliver man in i the master bed­room – som det faktiskt känns som. En stooor dubbelsäng med ”en suite” toa/dusch. Också här med skjutdörrar. &
 
Fakta om Wilk S4 700 -08
Nypris: Ca 340 000 kr, heter nu Vida 700DM
Vår vagn: 235 000 kr
Totallängd kaross: Ca 750 cm
Utvändig bredd: 250 cm
A-mått: 1 150 mm
Totalvikt: 1 700 kg
Tjänstevikt: 1 630 kg
Max last: 70 kg
Chassi: Bpv
Antal axlar 2
Bäddmått bak: 2st 65x198 cm
Bäddmått fram: 155x200 cm
Utrustning: Alde med el-patron, golvvärme, micro, förtält Isabella
 
Karin Inghe (text) 
Mikael Galvér (foto)
Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.