Bild
Nästa artikel
Hobby Fritid utökar med Knaus

Hobby Fritid utökar med Knaus

NYHETER

​​​​​​​Hobby Fritid har sedan drygt 20 år utvecklats till en av landets största återförsäljare av husbilar och husvagnar. Sedan tidigare säljer företaget husvagnar och husbilar från tyska Hobby samt husbilar från italienska Elnagh. Nu breddas utbudet med Knaus.

Husvagns- och husbilscentrat Hobby Fritid i Tenhult fortsätter att expandera och gör en av sina största satsningar någonsin. Efter vinterns lokalrenoveringar kommer fortsättningen med den andra delen att stå klar om ett år men redan nu utökas dock sortimentet med Knaus och en helt ny tillbehörsbutik för Kama har byggts upp. Halva utställningshallen är uppgraderad med nya fräscha ytor.

– Med Knaus husbilar och husvagnar i vårt sortiment får vi ett ännu starkare erbjudande. Vår målsättning är att bli den bästa återförsäljaren i hela Sverige, säger Jörgen Nyström, vd för Hobby Fritid och fortsätter Försäljningen har varit bra både av husbilar och inte minst husvagnar. Eftersom vi har en omfattande försäljning under hela året har vi varit tvungna att genomföra renoveringen i två etapper. Den andra delen kommer att vara klar om ett år.

Hobby Fritid säger sig känna av ett lite annorlunda köpmönster där fler kunder än tidigare ”vinterhandlar” för att försäkra sig om att ha en husbil eller husvagn till våren och sommaren.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.