Bild
Nästa artikel

Hoppfullt i Düsseldorf

Nyheter

Årets stora mässa i Düsseldorf presenterar inte lika många nya modeller och nyheter som förra. Men så har också året varit en prövning för branschen. Ordförande för tyska branschorganisationen, CIVD, Klaus Förtsch, menar dock att justeringsprocessen nu lider mot sitt slut och att "vi kan se fram emot ett uppsving på försäljnings- och produktionssidan under de kommande månaderna".

"Bättre tider är att vänta," sa ordförande för tyska branschorganisationen CIVD, Klaus Förtsch.

"Office to go" heter prototypen som ska tillåta användaren att skapa sitt eget unika fordon enligt lager-på-lager principen.
SFC och Eura Mobil har inlett ett samarbete som går ut på att husbilstillverkaren rullar ut 2010 års modeller förberedda för installation av en Efoy bränslecell. Eura Mobils vd Dr Holger Siebert och Dr Peter Pedesser, vd för SFC, visar hur cellen placeras i lastutrymmet. "När genomföringarna väl är gjorda blir kostnaden för att installera cellen cirka 1000 euro lägre mot vad ett normalt montage kostar," säger Dr Siebert.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.