Bild
Nästa artikel
Husbil med barnrum!

Husbil med barnrum!

Nyheter

Skulle det inte vara skönt med ett eget rum för barnen? Det erbjuder Itineo SLB 700, en sju meter lång husbil med spännande planlösning.

I husvagnskretsar är ordet barnkammare ett väl etablerat begrepp. Det är husvagnar som är byggda med utgångspunkten att barn ska bo i vagnen. I husbilsvärlden är det inte lika vanligt men det finns ett fåtal undantag, däribland denna Itineo som är ett varumärke i Rapidos portfölj.

 Itineo har en del specialmodeller i sin repertoar och de är även lågprisinriktade vilket naturligtvis passar bra till just SLB 700 som riktar sig till barnfamiljer. Bilen är helintegrerad och utrustad med nedfällbar säng längst fram vilket är platsbesparande. Längden är sju meter och längst bak finns en eget rum med bland annat en våningssäng med fönster vid varje säng, sittgrupp och garderob.

 Mitt i bilen finns toalett och dusch på varsin sida av bilen och de kan nås från båda håll i bilen, även om dörrarna är stängda på natten. En helt perfekt bil för en familj med andra ord. Det här är en modell vi gärna kikar närmare på. Du vet väl att vi i tidningen gör mer djuplodande tester och provkörningar på nya och begagnade husbilar och husvagnar?

Itineo SLB 700 kostar 720 500 kr i grundutförande.
 
Missa inte bildspelet!
 
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.