Bild
Nästa artikel
Husbilens dag på Caravan & Camping

Husbilens dag på Caravan & Camping

Nyheter

Husbilar, husbilar, husbilar. Det finns många modeller, priser och utföranden. Vilken ska man välja?

 

Caravan & Camping-mässan öppnar portarna den 16 februari. Dagen till ära kommer Husbilens dag att arrangeras. Husbilens dag är framför allt för nybörjarna inom det mobila livet, då man kan träffa experter som kan hjälpa med frågetecken angående investering i en husbil. Det kommer även att finnas tillgång till mindre guidade turer i husbilshavet där man kan få titta närmre på olika modeller. 
 
Bosse bildoktorn och Tina Thörner kommer även att gästa mässan med föreläsningar och boksigneringar. Bosse bildoktorn kommer att befinna sig på mässan på fredagen mellan 13.00-15.00 och Tina Thörner besöker mässan på lördagen mellan 13.00-15.00.
Taggar: Nyheter, Hem

Kommentarer

#1
kent lund
2012-01-26 08:47

Hej,ja varför inte bygga en husbil för oss pensionärer,billig,bra,,,,varför så dyra?Vad är det som kostar så ofantligt mycket,,,bilen? vanligt lastbilschassi,,billigt,,???

#2
Frisovare
2012-01-30 22:33

Privat importen ökar. Mer än 20% lägre pris i Tyskland. De svenska aktörerna tjänar helt enkelt för mycket. Med ökat begagnatutbud kommer priserna att falla och guldtäljar-tiden tar slut för handlarna. En Kabe-husbil för 1,1 milj är ett överpris på mer än 400-tusen!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.