Bild
Nästa artikel
Husbilsklubben inleder samarbete om försäkring

Husbilsklubben inleder samarbete om försäkring

NYHETER

Husbilsklubben inleder ett samarbete med försäkringsbolaget mySafety/SBM Försäkring för att minska kostnaden för de 15 000 medlemmarna.

På sin hemsida skriver Husbilsklubben att samarbetet innebär att klubbens medlemmar får ta del av erbjudanden från mySafety samt från dotterbolaget SBM Försäkring som erbjuder trygghetslösningar för bil- och fordonsägare.

Vidare får klubbens medlemmar en nyckelbricka från mySafety. Den har ett unikt ID-nummer och ger hittelön till upphittaren, vilket ökar chanserna till återlämning. Vidare erbjuds förmånliga erbjudanden på försäkringar och produkter från mySafety och SBM.

– Husbilsklubben är ett forum för tusentals nya, erfarna och blivande husbilsägare som alla delar samma intresse. Det känns väldigt roligt att tillsammans med mySafety kunna ge dem flera fördelaktiga erbjudanden som ger mervärde till medlemskapet, säger Leif Edström, ordförande i Husbilsklubben, i en presskommentar.

 


 
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.