Bild
Nästa artikel
Hymer B-klass moderniserad

Hymer B-klass moderniserad

PROVKÖRD

Hymers klassiska husbilsserie B-klass får en översyn till 2014 som är mer än bara kosmetisk. Bilarna som byggs på Al-Ko-chassin har även fått en översyn invändigt där det hänt en del. I det nya numret av tidningen kan du läsa en mer utförlig artikel.

För många är just Hymer B-klass det modellnamn som utgör referensen i den här husbilsklassen, ungefär som Volkswagen Golf bland bilarna.

Till 2014 har det skett flera ändringar som inte bara är av kosmetisk art. Många små detaljförändringar, som på ytan kanske inte verkar så viktiga, har sammantaget lett till lägre ljudnivå under färd och lättare åtkomst av exempelvis motorrummet. Ytterligare en sådan detalj som kan nämnas är backspeglarnas nya placering som gör att den döda vinkeln minskar. 

Även inredningen har fått sig en rejäl översyn med bland annat bättre kökslådor.

Artikeln i sin helhet läser du i det nummer som är på väg ut till både prenumeranter och kiosker. Har du ännu inte tecknat prenumeration så klickar du enklast här så slipper du springa till kiosken i fortsättningen! 

Taggar: Nyheter, Hem, Husbilar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.