Bild
Nästa artikel
Hymer får ny medarbetare i ledningsgruppen

Hymer får ny medarbetare i ledningsgruppen

NYHETER

Hymer GmbH & Co. KG har internrekryterat en ny chef som får ansvaret för finans och bokföring, IT samt personalfrågor. Tillsammans med Christian Bauer (försäljning) and Hans-Georg Rauh (teknologi) ska de leda företaget.

Markus Dorner började sin nya tjänst nu i oktober efter femton år på olika poster inom koncernen. 2012 fick han efter tjänsten som controller på Dethleffs ansvaret för instegssegmentet (Capron, Carado, Sunlight). Han utvecklade anläggningen i Leutkirch och lyckades på den posten på ett lyckat sätt leda det arbetet på att expandera segmentet och beskrivs i pressmeddelandet som en industriexpert.

– Efter många år på varierande poster inom Erwin Hymer Group är jag mycket tacksam att få jobba för kärnfabrikatet inom koncernen. Mitt mål är att ytterligare utveckla företagets stora potential genom en vinstgivande företagstillväxt, säger Markus Dorner.
 

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.