Nästa artikel
Idre får ny camping
NYHETER

Idre får ny camping

Publicerad 9 september 2016 (uppdaterad 6 december 2016)
Hundra nya platser för husvagnar till vintersäsongen varav fyrtio på en ny camping med ski in-ski out läge. Det blir första steget men totalt ska det bli 400 nya platser när allt är klart i Idre.

Med härlig utsikt över fjällen och närhet till längdspår, backar, aktiviteter och service. Det blir verklighet till vintersäsongen 2016/2017 i Idre.

- Vi kommer på sikt förlänga längdspåren för att få direkt access från campingen och vi kommer även bygga en tunnel under infartsvägen för att campinggästerna lätt ska kunna ta sig ut i backen och till närmaste lift, Väst 6:an, berättar John Lundmark, Vd för Stiftelsen Idre Fjäll på deras hemsida.

Platserna blir anpassade till modern standard om 120 kvm. En servicebyggnad med dusch, relax, bastu och kök kommer stå klar redan till denna vinter men den dimensioneras till campingens slutliga kapacitet.

- Vår målsättning har varit att skapa en camping med ett av Sveriges bästa lägen i fjällvärlden med närhet till allt det Idre Fjäll kan erbjuda. Vår befintliga camping kommer dock att finnas kvar under en övergångsperiod och vi gör därför en del förbättringar och utökar med cirka 60 platser där till kommande vinter, avslutar John Lundmark.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.