Bild
Nästa artikel
Ingen ny ställplats i Vadstena

Ingen ny ställplats i Vadstena

NYHETER

Planerna för en ställplats vid Folkets park i Vadstena skrinläggs. För dyrt menar kommunen som även är orolig för vad en arkeologisk utgrävning kan komma att kosta.

El och vatten blir för dyrt, hela 1,4 miljoner. Därför skrinläggs planerna på den ställplats som Vadstena undersökt förutsättningarna för skriver Norrköpings tidning. Dessutom tillkommer kostnaden för servicehus och anläggning av lämpligt underlag för husbilarna.

Det var i mars som kommunstyrelsens förvaltning fick uppdraget att se över förutsättningarna för att anlägga en ställplats ute vid Folkets park. Nu har kommunstyrelsens arbetsutskott tagit del av utredningen och väljer efter det att avsluta ärendet.

Den kortaste anslutningsvägen till vatten och avlopp är 675 meter och dessutom krävs att en arkeologisk förstudie genomförs till en beräknad kostnad av omkring 300 000 kronor men det beloppet kan bli ända upp emot en miljon mer beroende vad som upptäcks.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.