Bild
Nästa artikel
Inne i nya Kabe Crown

Inne i nya Kabe Crown

2020

Nya Kabe Crown är baserad på Mercedes Sprinter och är tänkt att vara vicekronan på verket i Kabes utbud. Vi tog en snabb titt i en av de första exemplaren som byggts.

På Mässan Caravab Salon i Düsseldorf visades Kabe Crown i tyskland för första gången och besökarna är påtagligt intresserade,  kanske är det de svenska rötterna som lockar?

- Jag gillar Sverige och har semestrat där flera gånger. Jag älskar den friska luften och fantastiska naturen och det är inte  lika stressigt som i Tyskland utan mer lugn och ro. Därför är jag intresserad av hur de svenska husbilarna är, säger besökaren Ulrike Müller.

Det finns tretton olika Crown i storlekarna 760, 810 och 860, samtliga är helintegrerade. I bildspelet visar vi en av de kortare Crown i 760 LXL som har fransk säng vilket ger en luftig interiör. Just när vi var där var det svårt att uppleva den för bilen var fylld av besökare. Varför är Crown vicekrona frågar sig säkert en del och svaret är att Kabes toppserie heter Imperial och även den baseras på nya Mercedes Sprinter.

Elmiamässan 2019 hittar du Crown hos Kabe i hall B.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.