Bild
Nästa artikel
International Market – i jultappning

International Market – i jultappning

Nyheter

Ytterligare en ny julmarknad som göteborgarna kan ta del av har öppnat. Det är Julstaden International Market som öppnar i Bältespännarparken vid Ljusstråket. Här blir det mat och hantverk. Öppet varje dag 30 november- 22 december.

 

International Street Market har funnits på Gustav Adolfs torg under Göteborgs kulturkalas, men nu är det dags för en lite juligare variant. Fokus är på kvalitet och här hittar man en mix av mat och hantverk. Här kommer det att finnas hantverk från Senegal, handgjort glas från Italien, handgjorda lädervaror från Ungern, Spanien och Italien. Bland mat och dryck märks svenska delikatesser, glögg, spansk paella, grekiska gyros, ”Best of British” och växter och dekorationer från Holland.

Medan man handlar och smakar kan man med jämna mellanrum lyssna på körerna i den sjungande julgranen som uppträder i Bältespännarparken från och med 7 december.

 – Vi vill göra Bältespännarparken till en mysig mötesplats och oas mellan Avenyn och Östra Hamngatan. Här möts människor av dofter, smaker, musik och stämning från Europas alla hörn, säger Anki Sande, chef för Göteborg & Co Evenemangsproduktion.

 Öppettider är 10-20 varje dag (utom 22 december, 10-17). 

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.