Bild
Nästa artikel
Jan Francke
Jan Francke

Jan Francke blir ledamot i Hymers styrelse

NYHETER

Den 1 februari 2019 blir Jan Francke ny ledamot i Erwin Hymer Groups styrelse. Positionen som COO vid Hymers huvudkontor i Bad Waldsee är ny.

Som vi tidigare skrivit om har Hymer ändrat sin ägarstruktur i och med att familjeföretaget sålts till Thor Industries. Därefter har en ny fabrik och ett nytt lager invigts och nu är det dags för en ny styrelseledamot.

Industriingenjören Jan Francke har lång erfarenhet av ledande befattningar inom bilindustrin. Senast har han ansvarat för den internationella koncernen BOS GmbH & Co KG, ett företag inom bilindustrisystem som även är en komponentleverantör, där han varit chef och COO sedan 2011. Före dess har han varit koncernchef hos Brose Group.

Den 48-årige Jan Francke tillträder den 1 februari 2019. Hans ansvarsområde kommer att bli forskning och utveckling samt att styra försörjningskedjan på alla Hymers fabriksanläggningar. Hymer skriver i sitt pressmeddelande att de genom att leda samtliga produktionsanläggningar centralt kommer att kunna bli mer effektiva.

– Vi är glada över att vi har kunnat rekrytera en beprövad expert på denna utmanande position i Erwin Hymer-koncernen. Det är det perfekta tillägget till vårt ledningsgrupp, skriver Martin Brandt, ordförande i koncernens direktion, i pressmeddelandet.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.