Bild
Nästa artikel
Kabe 2019!

Kabe 2019!

Nyheter

Så här till midsommar passar det bra med lite nyheter från svenska Kabe.
Vi kikar in i den största husbil de har 2019!

Till modellåret 2019 förändrar inte Kabe sitt modellprogram i någon större utsträckning. Toppserien på husbilssidan heter Imperial och där tillkommer mellanstorleken i 860 som placerar sig mellan i 810 och i 910. Eftersom vi inte har tittat närmare på någon av dem tidigare väljer vi att ta en titt på den största först.

Kabe Imperial 910 T är en rejält stor och lyxig husbil och det är just i detta segment som Kabe skördar framgångar. De erbjuder även lite enklare utrustade Classicmodeller men det går inte att kalla dem för billiga instegsbilar. Att bygga billiga och enkla husbilar kräver stora volymer för att ge lönsamhet och konkurrensen är stenhård. Det segmentet skippar Kabe även 2019.

Även om inget drastiskt sker så förändras givetvis en del saker till nästa årsmodell. En utveckling som säkert varmt välkomnas är att dubbelgolvets möjligheter tas tillvara. Nu blir det enklare att stuva in saker med hjälp av utdragbara lådor i olika storlekar. I gasolfacket förenklas livet med hjälp av vridplattor under gasolflaskorna.

Inne i bilen är det mesta sig likt i Imperial 910 T men entrén har förnyats med LED-upplyst ledstång och ett litet skåp. En del andra partier, som undersidan av den främre sängen, har fått ny design. En annan nyhet är kylskåpet som är hämtad från Dometics prisbelönta 10-serie. Förutom ny look har det den unika egenskapen att kunna öppnas åt båda håll! 

Än finns inga priser att tillgå men ett stort bildspel bjuder vi på!
 
Taggar: Nyheter, Kabe

Kommentarer

#1
Senioranders
2018-06-26 13:53

Kabe 2019
Undrar, när jag tittar på fotot av Kabe 2019-bilen:

Är det nåt nytt fenomen de kommer med, EN SVÄVANDE HUSBIL ????

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.