Bild
Nästa artikel
Kabe x740 LXL 2014. Första bilderna!

Kabe x740 LXL 2014. Första bilderna!

ELMIA

Hela 250 centimeter breda är alla Kabes halvitegrerade husbilar under modellåret 2014. Vi fick en demonstration av den nya Travel master 740 LXL som dessutom har taksäng, även det en nyhet för Kabe.

 

Kabe satsar på breda husbilar och det med besked. De blir unika på marknden med sina husbilar med ett yttermått på 250 centimeter, lika breda som king size husvagnar. Den skillnad i rymliget som tidigare funnits mellan de olika fordonstyperna är således utsuddad. Skillnaden är påtaglig mellan de tidigare halvintegrerade modellerna. Att Kabe dessutom valt en modell med fransk säng som första planlösning till sin crossovermodell förstärker intrycket då den planlösningen per automatik ger en luftig atmosfär.  Taksängen är i det närmaste sömlöst integrerad i taket och märks inte i uppfällt läge. Den bredare karossen innebär även att sängen blir lite bredare än vanligt, något som säkerligen tilltalar långa potentiella köpare. 

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.