Bild
Nästa artikel
Kinesisk mässa blev succé

Kinesisk mässa blev succé

NYHETER

Den tionde mässan i Beijing, All in Caravaning, drog större publik än tidigare. Trots låga tal ökar intresset kraftigt för fritidsfordon även i Kina.

AIC, All in Caravaning, 2021 hölls vid Beijing Etrong International Exhibition & Convention Center och drog sex procent fler besökare än förra årets mässa. Mässan hölls första gången 2009 och organiseras av Messe Düsseldorf (Shanghai) Co., Ltd. (MDS) som är en del av Messe Düsseldorf GmbH som organiserar det som betraktas som världens största mässa inom genren.

Mässan hölls på 39 000 kvadratmeter både inom- och utomhus. 200 utställare och 25 448 besökare låter kanske måttligt i ett land av Kinas storlek men fritidsfordon röner ett ökat intresse sedan flera år och tillväxten har under en längre tid beskrivits som kraftigt stigande. Besökarna kunde titta närmare på 550 olika modeller.

– Vi är glada att återigen ha kunnat presentera en högkvalitativ mässa som under det tre dagar långa evenemanget slog vi ett nytt besöksrekord på 25 448 besökare. Detta faktum understryker inte bara vikten av AIC för den kinesiska husbilsindustrin utan visar också att möten ansikte mot ansikte krävs än någonsin tidigare, säger Marius Berlemann, VD för Messe Düsseldorf Shanghai, i ett uttalande.

Många tillverkare uppfattar AIC som en viktig arena för att visa upp nya modeller och årets mässa bjöd på extra många nyheter på grund av pandemisituationen förra året. Tjugo tillverkare kom med sina nyheter just på denna mässa. De tyska tillverkarna hade en egen hall och många uppges ha varit speciellt intresserade av deras produkter.

AIC 2022 kommer även den att hållas i juni på Beijing Etrong International Exhibition & Convention Center.
 

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.