Bild
Nästa artikel
Knaus sponsrar förare i biltävling

Knaus sponsrar förare i biltävling

NYHETER

Knaus logotyp kommer att synas på tävlingsbilar under 2020 i och med att de sponsrar förare under League of Super Sports Cars.

Att besöka olika motortävlingar är populärt bland husbilister, något som Knaus tagit fasta på när de sponsrar tävlingsförare. De menar att det inte bara ska synas att Knaus finns och är populära på publikens parkeringar och campingar, även på tävlingsbanan ska Knaus varumärke synas.

På förra årets ADAC Total 24-hour race lyckades Fabian Vettel, yngre bror till Formula-One stjärnan Sebastian Vettel, Luca Ludwig och Philip Ellis att få en sjätteplats med en bil där Knaus logotype syntes under 24-timmarstävlingen på Nürburgring.

Nu 2020 återkommer väletablerade Ellis (27) från München att vara tillbaka på tävlingsbanorna. HTP Winward Motorsport team ställer upp med två Mercedes AMG GT3 Evo på ADAC GT Masters, där tävlingsnummer 48 kallas “Raptor” som representant för Bayernbaserade Knaus klassiska blå och vita färger. Philip Ellis och italienaren Raffaele Marciello (25) kommer också att sätta sig vid ratten. Som förra året kommer Maximilian Götz (33, Uffenheim) och Indy Dontje (27, Nederländerna) att ratta systerbilen the Yellow Mamba med nummer 47 i MANN-Filters gulgröna företagsfärger.

Knaus Tabberts team kör sitt första race i League of Super Sports Cars och samtliga ADAC GT Masters kan ses via www.adac-gt-masters.de/de/rennen/. Det finns mer information om det tysk/amerikanska teamet och säsongen 2020 på https://htp-winward.de/2019/11/01/htp-und-winward-geben-2020-in-europa-gas/
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.