Bild
Nästa artikel
Knaus Sport & Fun Black Selection

Knaus Sport & Fun Black Selection

2020

Knaus tuffa husvagn med namnet Sport & Fun har dubbla dörrar. En i aktern för lastning av MTB eller annat och en traditionell dörr på sidan. Till år 2020 kommer den i utförandet Black Selection.

Nya Knaus Sport & Fun Black Selection har en sammanlagd längd på 6,25 meter och i det utrymmet ryms förutom en hel del last tack vare dubbla dörrar även fyra sovande. Dels i den fasta dubbelsängen och dels i den bäddbara hörnsoffan. År 2020 får denna lastvänliga husvagn också det lättare VarioX - chassit från AL-KO. 

Precis som alla andra fordon från Knausgruppen får även Sport & Fun det nya vattenfiltret för rening av vatten. Utförandet Black Selection innebär tuffare grafik utvändigt och matchande tyger och paneler invändigt. Annars har denna husvagn en HEKI II taklucka och fönster med kasettgardiner. Dessutom ingår brandvarnare och AL-KO AAA självjusterande bromsar.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.