Bild
Nästa artikel
Konstrunda i Falun och Borlänge

Konstrunda i Falun och Borlänge

Nyheter

Konst i kvadrat bjuder in till en helg full av konst.

När en region och dess konstnärliga uttryck tar plats möjliggörs nya dimensioner i livet. Konst i Kvadrat vill ge dig möjligheten att fylla alla dina sinnen. Tack vare konstrundan kan besökarna se fram emot ännu en spännande helg fylld av konst och konsthantverk.

Under helgen 29-30 september inbjuder föreningen Konst i Kvadrat till möten med konst och konsthantverk. I egna ateljéer, tillfälliga utställningslokaler och på gallerier visas bilder, skulpturer, hantverk och mycket mer. Ett 70-tal utställare kommer under två dagar visa upp sina arbeten på 35 platser i regionens alla centrum och hörn.

Alla utställare kommer att finnas representerade i en samlingsutställning, med vernissage en vecka innan konstrundan. En av de konstnärer du kan besöka är SlottsBarbro, vars vackra dalmålningar blev mönster till modehuset Rochas vår- och sommarkollektion 2011.

 

29-30 september 2013
Lördag och söndag, kl 11-17
Information och programblad på webben eller lokala turistbyrån.

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.