Bild
Nästa artikel
Trots att kortet är digitalt illustreras vampstops hemsida på detta sätt.
Trots att kortet är digitalt illustreras vampstops hemsida på detta sätt.

Köpt rabattkort ger rabatt på campingar

NYHETER

Det ovanligt greppet för att locka fler till Sveriges campingar heter Campstop.se. För 200 kronor erbjuder rabattkortet halva priset för en natt per år på anslutna campingar.

Den nya tjänsten lanserades i tysthet i augusti 2019 och ger kortinnehavaren halva priset på en dygnshyra per år på anslutna campingar. På så sätt kan campingarna utöka och förnya sin kundbas samtidigt som campinggästerna får chansen att uppleva nya campingar till reducerat pris.

– Gästerna hittar nya campingar och rekommenderar dem för sina vänner, säger Caroline Skofteröd på Jälluntofta Camping i Halland till Örebroguiden.

Möjligheten för campingar att förnya sin kundbas och visa upp sig för den växande gruppen campinggäster är välbehövligt, anser Caroline Skofteröd på Jälluntofta Camping, en av de allra första campingar som anslöt sig till Campstop.se.

– Nytänk behövs när branschen växer och här kommer en tjänst som lockar nya gäster – kul! Det gäller att våga få in nya gäster – första gången kanske de bara bor över natten, men nästa gång stannar de längre. Och när människor hittar en ny camping som de gillar så rekommenderar de den för sina vänner – bättre än så kan det inte bli!”

Konceptet innehåller inga dolda avgifter och campingarna säljer även själva det digitala Campstop-kortet till sina gäster och tar bara en minut för gästerna att köpa som app sina smartphones. Campingen väljer själv under vilka perioder erbjudandet gäller men att alla campingar enbart kommer att erbjuda Campstop-rabatten under lågsäsong är långt ifrån givet.

Just nu kan de som besöker Campstop.se köpa Campstop-kortet för 2019 och få 2020 på köpet, en bra affär för de som anser att säsongen inte är över bara för att semestern är slut.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.