Bild
Nästa artikel
Kylskåp på tvären

Kylskåp på tvären

2017

Tidigare i år publicerade vi de första bilderna på ett nytt kylskåp i Hobbys kompaktbilar. De är placerade i överskåpen vid köket och bilderna skapade faktiskt ganska häftiga reaktioner från läsarna.

När vi visade bilder på detta kylskåp från Dometic blev reaktionerna blandade. Från läsarna fick vi frågor om hur systemet fungerar för korta personer. Om de kan de nå upp, eller ens se i det? På Caravan Salon i Düsseldorf lät vi därför förbipasserande och 157 centimeter långa Heidi testa kylskåpet, och det var inga problem alls. Kylskåpet som rymmer 90 liter satt i minibilen Hobby Vantana K55 F som är 540 cm lång och har tvärställd säng längst bak. Mitt i bilen finns ett badrum med jalusidörrar som är lättast att förstå i bild, se bildspelet för mer information.

På Elmia Husbil & Husvagn i Jönköping kan du se Hobbys husbilar i hall A.
Taggar: Nyheter, Hobby

Kommentarer

#1
Henrik Hagström
2016-09-04 12:02

Detta kylskåp känns allt för litet, efter att man plockat in drickan, får maten inte rum. men vist man kan ha 4 st. :-) Samt var ställer du en öppnad mjölk/juice förpackning som man annars har i dörren?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.