Bild
Nästa artikel
Laika husbilsklubb om årsmötet

Laika husbilsklubb om årsmötet

Nyheter

Laika husbilsklubb berättar om deras första årsmöte 2012 i Ullared

 

Inkörningen på fredagen gick över förväntan och utan minsta problem, de flesta bilarna var då på plats uppställda och klara redan kl 19 på kvällen och några kom på lördag förmidag vilket gjorde att det blev totalt 42 bilar som deltog på mötet.
Därefter började det minglas runt med ett glas eller en burk med ädel dryck i vilket också bidrog till en otroligt god och gemytlig stämning som sedan behölls under hela mötet.
Senare på fredag kväll bjöds det på kaffe och lite prat om eventuella problem med bilarna, dessa problem skulle Uno Persson sedan ta upp med representanter från fabriken i Italien som kom på besök under lördagen.
Lördag morgon kom så de 3 representanterna från fabriken och den genomgång av de fel som utlovats utfördes, ingen blev besviken efter denna genomgång utan alla var mycket nöjda och belåtna med de svar som de fått.
Det blev som vanligt även en del tävlingar och annat mys under dagen för att inte tala om det lämmeliknade tåg av damer på väg från Byggdegården som vi hyrt till Ge- KÅs.
De 3 representanterna från Italien tyckte det var en mäktig syn att se alla laikabilarna stå uppställda på gårdsplanen, så det fotograferades väldigt flitigt.
Årsmötet var snabbt överstökat utan några som helst problem, under tiden som mötet genonfördes hade våra eminenta och duktiga flickor i köket dukat fram maten som skulle inmundigas efter årsmötet, och det goda vin som Uno sponsrade med intagas. 
Efter mat och dryck så var det en stunds vila innan dansen satte igång på kvällen, vi började med lite allsång som även innehöll en nydiktad sång av vår egen superbe trubadur Reidar Johansson där vi alla stämmer in i hur mycket vi gillar Laikas husbilar.
Dansen startas och det blir väldigt trångt på dansgolvet trotts att det är ett ganska stort dansgolv att vistas på men det är ingen som klagar utan alla har roligt hela kvällen.
Söndag morgon kom det fram väldigt många som tackade för ett trevligt och lyckat årsmöte, det fanns faktiskt de som tyckte det var det bästa årsmöte dom deltagit i.
Vi i styrelsen fick flera förslag på möjliga träffar samt att arrangera ytterligare resor till Fabriken i Toscana vilket vi tog upp med Martina från fabriken, vi ska försöka att ordna så att det går att lösa.
Går det inte nästa år så får vi lösa det till 2014.
Det kom även förslag på träff i glasriket, Norrtälje mm
Taggar: Nyheter, Hem
Laika husbilsklubb om årsmötet

Kommentarer

#1
KABE-RO
2012-06-16 08:35

Det verkar ha varit en trevlg träff, Laika husbils klubb är väl ganska nystartad där bli r fler o fler märkes klubbar och inget fel i det.

#2
Tommy Edling
2012-06-16 20:09

Bra att det finns olika märken, så det blir konkurens ,det behövs,kul att de har en club....Bra jobbat..

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.