Nästa artikel
Långkryssning från Stockholm till Köpenhamn
Nyheter

Långkryssning från Stockholm till Köpenhamn

Publicerad 20 november 2012
Det kommer bli möjligt att långkryssa från Stockholm till Köpenhamn i sommar.

I sommar blir det möjligt att långkryssa till Köpenhamn från Stockholm. Det är rederiet Birka Cruises som nu lanserar en fyradagarskryssning med stopp i Rönne på Bornholm, Köpenhamn och Visby på Gotland. Det blir tre sådana kryssningar i juli månad.

Birka Cruises har tidigare haft kryssningar till Visby och Bornholm, men nytt för nästa år är att de också gör ett stopp i Köpenhamn. Kryssningsfartyget angör den danska huvudstaden på lördagen och då kan resenärerna åka på guidad stadsrundtur som avslutas med en båttur på kanalerna, eller följa med på en guidad tur bland sevärdheter strax utanför Köpenhamn. De kan också välja att uppleva staden och dess omgivningar på egen hand.

Det blir tre fyradagarskryssningar i juli månad till Bornholm, Köpenhamn och Visby. Dessa går 4-8 juli, 11-15 juli och 18-22 juli.

  • — Det här är ju ett ypperligt tillfälle att både få uppleva en spännande och dynamisk storstad som Köpenhamn och den pittoreska solskensön Bornholm. Här finns mycket att upptäcka för såväl den natur- och kulturintresserade som den som uppskattar god mat och dansk design, säger Camilla Herman-Petersen, chef för marknad Sverige på VisitDenmark.
  •  

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.