Bild
Nästa artikel
Le Voyageur får Euro Slide
Le Voyageur får Euro Slide

Le Voyageur får Euro Slide

NYHETER

Le Voyageur, ett fabrikat som ingår i Pilote-gruppen och i Sverige kallat Pilote LV, inleder ett samarbete Lippert Components Inc, LCI, vilka tillverkar slide-out system till husbilar.

LCI, som räknar sig som en av de ledande tillverkarna av slide-out system, börjar leverera slide-out till Pilotegruppen. Det är deras senaste konstruktion Euro-slide som visades upp i en prototyp på den franska mässan i Paris, Salon des Vehicules de Loisir 2016. Produktionsmodellerna kommer ut under 2017.

Modellen som fått den nya typen av slide-out är deras ny modell "Liner", slide-outen är tre meter lång och kan skjutas ut 50 centimeter. LCI planerar senare att lansera markiser ovanför slide-out taket för att undvika att det samlas smuts eller snö där. Linern byggs i samarbete med syskonmärket RMB, RMB bygger chassit medan Le Voyageur står för inredningen.

I ett pressmeddelande förutspår de en ökad efterfrågan på slide-out på såväl större som mindre husbilar.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.