Nästa artikel
Legoland bästa temapark i Norden
NYHETER

Legoland bästa temapark i Norden

Publicerad 18 mars 2019 (uppdaterad 18 mars 2019)
Nu har barnfamiljerna sagt sitt, Legoland är återigen framröstad av Barnsemester.se som Bästa temapark i Norden och även som Bästa familjenöje i Danmark. Men temaparkens tvåa och trea hittar du i Sverige och det finns en rad andra kategorier!
Barnsemester.se utser varje år Stora Barnsemesterpriset genom att låta barnfamiljer rösta på sina favoriter på deras hemsida. och de fick i år in över 60 000 röster som var och en valt sina favoriter i olika kategorier.

I år var sjätte gången som barnfamiljer första fram Legoland som Bästa temapark i Norden och dessutom knep de för första gången förstaplatsen i kategorin Bästa familjenöje i Danmark, en kategori som lanserades förra året.

Konkurrensen är förstås hård men tvåan och trean blev High Chaparall och Astrid Lindgrens Värld, båda som bekant i Småland.

I kategorin djurparker gick förstapriset till Givskud Zoo i Danmark medan Kolmården blev tvåa och Ölands Djur & Nöjespark trea.

Vill man till det bästa sommarlandet föll rösterna på Fårup Sommerland, följt av Djurs Sommerland, båda i Danmark medan skånska Tosselilla Sommarland i Skåne blev trea.

När det gäller äventyrsbad ska man bege sig till Himlabadet i Sundsvall, Arena Skövde eller Lost City på Gustavsvik i Örebro.

Det som kanske är extra viktigt för campare med barn är bästa campingplats för barn och här placerar sig Daftö Camping & Resort på förstaplatsen, Böda Sand på andra medan Årjäng Camping Sommarvik tog tredjeplatsen.

Hela lista hittar du här!
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.