Bild
Nästa artikel
Legoland bästa temapark i Norden

Legoland bästa temapark i Norden

NYHETER

Nu har barnfamiljerna sagt sitt, Legoland är återigen framröstad av Barnsemester.se som Bästa temapark i Norden och även som Bästa familjenöje i Danmark. Men temaparkens tvåa och trea hittar du i Sverige och det finns en rad andra kategorier!

Barnsemester.se utser varje år Stora Barnsemesterpriset genom att låta barnfamiljer rösta på sina favoriter på deras hemsida. och de fick i år in över 60 000 röster som var och en valt sina favoriter i olika kategorier.

I år var sjätte gången som barnfamiljer första fram Legoland som Bästa temapark i Norden och dessutom knep de för första gången förstaplatsen i kategorin Bästa familjenöje i Danmark, en kategori som lanserades förra året.

Konkurrensen är förstås hård men tvåan och trean blev High Chaparall och Astrid Lindgrens Värld, båda som bekant i Småland.

I kategorin djurparker gick förstapriset till Givskud Zoo i Danmark medan Kolmården blev tvåa och Ölands Djur & Nöjespark trea.

Vill man till det bästa sommarlandet föll rösterna på Fårup Sommerland, följt av Djurs Sommerland, båda i Danmark medan skånska Tosselilla Sommarland i Skåne blev trea.

När det gäller äventyrsbad ska man bege sig till Himlabadet i Sundsvall, Arena Skövde eller Lost City på Gustavsvik i Örebro.

Det som kanske är extra viktigt för campare med barn är bästa campingplats för barn och här placerar sig Daftö Camping & Resort på förstaplatsen, Böda Sand på andra medan Årjäng Camping Sommarvik tog tredjeplatsen.

Hela lista hittar du här!
 
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.