Bild
Nästa artikel

Legoland vill bli största familjeresmålet

Nyheter

Målsättningen för Legoland på Jylland i Danmark är att skapa Nordeuropas största familjeresmål. Därför har de nu slagit sig samman med Lalandias vattenland och Givskud Zoo.


När Legoland Billund Resort öppnar i slutet av april är deras mål att bli nordeuropas största familjeresort och en internationell helårsattraktion i Danmark. Detta genom ett samarbete mellan Legoland, Lalandia och Givskud Zoo.

- På Legoland gläder vi oss mycket åt det nya samarbetet där vi förenar våra ansträngningar att locka fler semesterfirare till området, säger Henrik Höhrmann, VD på Legoland Billund i ett pressmedelande.

I många år har Legoland varit ett populärt resmål för barnfamiljer och nu har Lalandia strax intill byggt ett nytt center på 40.000 kvadratmeter som bland annat inrymmer skandinaviens största vattenland och en mängd butiker. Förutom Lalandia och Legoland finns även Givskud Zoo i området där besökarna hittar lejon, giraffer och andra djur.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.