Bild
Nästa artikel

Lyckornas camping i ny regi

NYHETER

Lyckornas camping får förutom en rejäl ansiktslyftning nytt namn, Anfasteröd Gårdsvik. De nya campingvärdarna vill göra campingen, som funnits sedan 1960, till en mer komplett semesteranläggning.

Det är Bohuslänningen som uppmärksammar satsningen och har intervjuat de nya campingvärdarna Hanna Söderlund och Magnus Johansson. Arbetet med att utveckla den sjönära campingen vid Orust har redan börjat men de säger att förvandlingen kommer att ta lite tid.

– Vi har sneglat mot den i flera år, och när det kom en öppning tog vi den. Vi ska bygga vidare på anläggningen, men göra den till en mer komplett semesteranläggning. Vi hoppas kunna dubblera antalet stugor inom några år, i dag finns det fem stycken. Stugorna kommer att ha hotellstandard, här ska du kunna bo en sommarvecka, eller boka för en natt, säger Hanna Söderlund till Bohuslänningen.

Campingen vänder sig främst till långliggare och erbjuder ett café, som serverar frukost och lunch, och det ska även bli en bastuflotte. Det ska dessutom bli en rejäl upprustning av befintliga byggnader och så byts namnet till Anfasteröd Gårdsvik efter den markägande gården där Hanna har sina rötter sedan många generationer.

– ... det en unik camping med det läge den har och vi hoppas att de nya ägarna behåller karaktären på den och förvaltar arvet, säger Alf Gillberg, ordförande i intresseföreningen vars hemsida du hittar här.

Campingens nya hemsida är ännu inte uppdaterad men du hittar den här.
Taggar: Nyheter
Lyckornas camping i ny regi

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.