Bild
Nästa artikel
Markistält Rolli Panorama

Markistält Rolli Panorama

TILLBEHÖR

Kama fritid presenterar ett nytt förtält där sidoväggen går att flytta så att utrymmet blir mindre. Fördelen är att det mindre utrymmet blir enklare att värma upp den svala årstiden.

Markistältet har en unik konstruktion som möjliggör att man kan använda markistältet som vanligt men också kunna använda halva fronten och flytta in gaveln till mitten vilket ger ett mindre utrymme som under årets svalare dagar snabbare kan värmas upp av tex. en gasolkamin. Delen där gavlar och front saknas är alldeles utmärkt som ett soltak och för att förvara tex.cyklar under. Markistältet är avsett för husvagnar och har ett djup på hela 250 cm. Markisen av påsmodell monteras i husvagnens tältskena där den kan sitta kvar även under transport av husvagnen. Markisen rullas enkelt ut genom att dragkedjan på påsens underkant öppnas. Ben och överliggare monteras enkelt genom att beslaget förs in i frontprofilens spår. Trä på gavlarna genom att föra in överliggaren i fållen. Sträck takväven genom att dra isär överliggarna lås dem med Power grip beslaget. Trä in frontpanelen i frontprofilensspår. Koppla samman front och gavlar med dragkedjorna. Välj om du vill ha markkappan in eller utvändigt genom att montera gummibanden på den sida du önskar. Dörren kan monteras på antingen höger eller vänster sida, gavlarnas fönster är försedda med myggnät. Överliggare och ben är tillverkade av 28 mm aluminiumrör som har Power grip låsbeslag. Taket är tillverkat av en kraftig aluminium belagd PVC-väv, aluminiumbeläggningen reflekterar solstrålarna vilket gör att värmen inte blir så hög i markistältet. Gavlar är tillverkade av Airtex som är ett tåligt material som är lätt att hålla rent. Gavlarnas socklar är tillverkade av kraftig PVC-väv. Tältet finns i ett flertal storlekar och priserna börjar på 16 500 kronor.

Taggar: Prylar, Hem, Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.