Bild
Nästa artikel
MG-klubben fyller 60 år

MG-klubben fyller 60 år

Nyheter

The M.G Car Club of Sweden fyller 60 år i år. Der firas genom European MG Event 2012, den 1-5 augusti i Ronneby. Över 150 MG-bilar från 12 nationer är redan anmälda.

The M.G Car Club of Sweden firar sina 60 år den 1-5 augusti. 150 MG-bilar från 12 nationer är redan anmälda och de flesta MG-modellerna finns representerade. Bilarna delas upp i två grupper och växlar dagar mellan Karlskrona och Målerås. onsdag den 1 augusti är ankomstdagen till Ronneby.

-Deltagarna checkar in på hotellet och de vackra MG-bilarna parkeras och ställs ut till allmänhetens beskådande i Brunnsparken. Under torsdagen och fredagen gör deltagarna utflykter i sina bilar. Hälften av bilarna kör till ”Glasriket” i Småland och hälften kör till Karlskrona för guidad sightseeing. Och sedan byter man runda dagen efter, säger Håkan Sigemark, huvudansvarig för evenemanget.

Alla eftermiddagar och kvällar kommer MG-bilarna att vara exponerade för allmänheten på det avlysta P-området I Brunnsparken.

För mer information besök: http://www.mgcc.se/

Taggar: Nyheter, Hem
MG-klubben fyller 60 år

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.